Logo

Gåsefedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gåseflommen
ukrydret svinefedt
 
Skyl flommen og skær den i små tern.
Hæld dem i en gryde og rist ternene ved svag varme.
Fjern evt. fedtegreverne.
Bland lige så meget ukrydret svinefedt i det smeltede fedt og hæld det
hele i en skål.
Stil det koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her