Logo

Frugt i råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk æbler
1 stk appelsin
1 stk banan
2 stk pærer
100 g druer
 
Råcreme:
2 stk past. æggeblommer
1-2 spsk flormelis
2 dl piskefløde
½ vaniljestang
 
Skræl æbler, pærer og appelsin, og skær dem i små terninger.
Skræl og skær bananen i skiver.
Halver druerne og fjern kernerne.
Bland alt frugten og smag til med sukker og citronsaft.
Pisk æg, flormelis og vanilje til en luftig æggesnaps.
Pisk fløden til skum og vend den i æggemassen umiddelbart før servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her