Logo

Rosenkål med avocadopure på selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosenkål med avocadopure på selleri

Avocado er god til at lægge en dæmper på den lidt skarpe og bitre smag fra vintergrønsager som rosenkål og selleri. I denne forret ligger den milde avocadopuré skjult mellem selleriskiver og snittet blancheret rosenkål som en behagelig overraskelse.

 

250 g rosenkål
10 g smør
4 skiver selleriknold
1 avocado
1 tsk citronsaft
Lidt snittet hvidløg
Lidt fintsnittet chili
½ bundt hakket persille

Tilbehør: Ristet brød


Snit rosenkålene fint og kom dem på en pande med lidt vand, smør, salt og peber.

Kog vandet væk under kraftig varme.

Kog selleriskiverne møre i spilkogende letsaltet vand 3-5 min.

Mos avocadokødet med en gaffel og smag til med citron, hvidløg, chili og salt.

Læg en skive selleri på hver tallerken – anret avocadopuréen og den varme rosenkål ovenpå.

Drys med rigeligt hakket persille og byd ristet brød til.

Grønsager pr. person: 175 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her