1 flæskeslag
salt.
Krydderiblanding:
1 ½ tsk friskkværnet peber
½ tsk allehånde
½ tsk merian
¼ tsk nellike
½ tsk ingefær
2 skalotteløg
Drys flæskeslaget med salt på begge sider og læg det køligt et døgn.
Skyl og tør slaget og bred det ud.
Bland krydderierne.
Pil og hak skalotteløgene fint og drys krydderierne og løg ud over slaget i et jævnt lag. Rul kødet fast sammen og snør derefter rullepølsen med
bomuldsgarn.
Kom rullepølsen i en stegepose, læg den i en bradepande og stil den i ovnen ved 180°C ca. 1 time og 30 min.
Læg rullepølsen i pres til den er kold.
Tips: Fordelen ved denne metode er at krydderierne bliver i pølsen og at
den kraftige sky og krydderfedtet ikke forsvinder i kogevandet.
Tips: Krydderimængden kan variere afhængigt af slagets størrelse.