Logo

Sursøde rejer med peberfrugter / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 couverter

1 æggehvide
2 spsk balsamico-eddike
4 spsk risvin
2 spsk soyasauce
1 spsk ketchup
salt og peber
20 store rejer (klar til brug)
2 røde peberfrugter
4 forårsløg
1 stor rød chili
2 spsk Maizena
8 spsk planteolie
1 knsp st. ingefær
4 spsk hummerfond

Pisk æggehviden til let skum og rør det til en marinade med eddike, risvin, soyasauce og ketchup. Smag til med salt og peber. Skyl rejerne i koldt vand, lad dem dryppe af og mariner dem i 20 minutter.

Skær peberfrugterne over på langs og fjern kerner og hinder. Skyl de halve peberfrugter og skær dem i 2 cm store tern. Rens forårsløgene, skyl dem og skær dem i ringe. Skyl og udkern chilien og hak den fint.

Tag rejerne op af marinaden, lad dem dryppe af og drys Maizena over dem.

Opvarm olien i wokken og lynsteg rejerne under omrøring. Tag dem op, dæk dem til og hold dem varme.

Svits grønsagerne i olien under omrøring ca, 5 minutter ved jævn varme. Tilsæt ingefær, marinade og hummerfond. Lad det småkoge i 3 minutter og bland rejerne i.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 586 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her