Logo

Gyro

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammefars
1 spsk tomatpure
2-3 fedhakket hvidløg
groft salt
1 dl hakket bredbladet persille

Ælt lammefarsen med 1 spsk tomatpure, 2-3 fed hvidløg, godt med salt og en deciliter hakket
bredbladet persille.
Form farsen til 10-12 kugler eller en lidt mere aflang kebab-facon og placer dem på en bagerist.
Kebabberne skal have ca. 15 min i ovnen ved 225ºC - sæt en bradepande nedenunder til at tage fedtet der drypper af (en hel del).
Ønsker du en endnu mere mellemøstlig smag end den som hvidløg/persille-blandingen giver, kan du tilsætte kødfarsen 1 tsk kanel, 1 tsk koriander og en smule nelliker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her