oksefilet 
sechuan-peber 
salt, sort peber, sukker 
olie 
julesalat 
1 ½ dl hvidvinseddike 
Chilistrimler 
Ingefærstrimler 
Knuste peberkorn 
Thailandsk fiskesauce 
Citronsaft 
Arrowroot 
Hakkede forårsløg 
 
Knus sechuan-peber, salt og peber i en morter. Pensl kødet med olie og rul det i krydderierne. 
Pensl en rygende varm pande med olie og steg den hurtigt på alle sider. 
Skær julesalaten i tynde skiver og drys salt på. 
Hæld eddiken i en kasserolle sammen med lidt sukker, chili og ingefær. Kog det op og lad det simre lidt. 
Hæld det over julesalaten.
Lav en dressing ved at komme lidt vand i en gryde sammen med peberkorn. 
Tilsæt lidt fiskesauce, citronsaft, sukker, arrowroot og forårsløg. 
Lad det simre let.
Skær fileten i tynde skiver og server med salat og dressing.