Logo

Let hverdags-fadret

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
100 bacon tern
⅔ pose pasta skruer
1 dåse hakkede tomater
en god blok fetaost
¼ fløde
1 spsk ribsgele
stødt chili
salt og peber
 
Hæld pastaskruerne i et ovnfast fad og smulr fetaosten over.
Steg bacon i en gryde og tilsæt oksekød.
Når det er brunet tilsættes tomat, fløde, krydderier og ribsgeleen og det koges lige op.
Hældes over pastaen og mases lidt sammen.
Sættes i en forvarmet ovn på 200°C i ca 20 min.
Kan serveres med salat og hvidløgsbrød, hvis man har lyst til det.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her