Logo

Bøf stroganoff 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 - 650 gram velhængt okseinderlår
2 store løg
40 gram smør
250 gram champignon
1 spsk hvedemel
2 - 3 dl bouillon
2 spsk koncentreret tomatpure
½ - 1 tsk sennep
salt og peber
evt. 3 spsk sherry
evt. 1 - 2 dl cremefraiche
 
Skær det velafpudsede kød ud i strimler, ca. 5 cm. lange.
Hak løgene, rens champignon og skær dem i kvarte.
Brun kødet i gyldent smør ved kraftig varme.
Tag herefter kødet op ad gryden.
Brun nu løgene, og kom kødet tilbage i gryden og drys hvedemel over, under
konstant omrøring.
Smag gryderetten til med salt og peber.
Tilsæt champignon og evt cremefraiche og lad retten simre 5-8 minutter.
Smag også til med en tør sherry.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 541 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her