Logo

Grillet tun med fennikel coleslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort stykke tun
2 stk fennikel
100 g cremefraiche 38%
50 g mayonnaise
Saften af 1 citron
Salt og peber
 
Toppen og roden af fennikel fjernes, og de snittes meget fint.
Pisk cremefraiche og mayonnaise sammen.
Kom fennikel heri og smag til med citronsaft samt salt og peber.
Man kan med fordel komme lidt spidskommen eller krydderurter i.
Rist tunen ved hård varme, og krydr med salt og peber.
Pak den ind i film, og lad den køle ned.
Skær i skiver, og anret med fennikel coleslaw.
 
Server som tapas.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 979 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her