4 stk
2 boller eller muffins
30 g smør
4 skiver kogt skinke, ½ cm tykke
1 stor bøftomat skåret i 4 tykke skiver 
4 skiver ananas fra dåse, afdryppede 
4 tsk piccalilli
125 g emmentalerost, revet
60 g rød cheddar, revet 
korianderkviste til pynt
Flæk bollerne, rist dem og smør dem. 
Skær med en kageudstikker, 8 cm i diameter, 4 cirkler ud af skinkeskiverne 
(brug resterne i andre sandwich).
Anbring skinkecirklerne på bollerne og læg en tomatskive ovenpå. 
Tør ananasskiverne og læg dem på skinken. 
Hæld lidt piccalilli i hullet i ananasskiverne.
Bland de to ostetyper og læg dem i »bunker« oven på ananasskiverne. 
Grill bollerne under en hed grill i 6-7 minutter, eller indtil osten er smeltet, boblende og let gylden. 
Pynt med korianderkviste.