Logo

Papaya med kalkunbacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

10-15 grønne asparges
1 papaya
1 pakke kalkunbacon
parmesanost
evt. en håndfuld ristede pinjekerne
 
Åbn papayaen og fjern kernerne, gem en lille smule, de smager af kapers.
Skær frugtkødet i tern.
Rist baconen i lidt oliven olie og skær baconen i tern.
Fjern det nederste af aspargesene til det trævlede er væk og kun det
sprøde asparges er tilbage.
Skær dem i stykker af 3-4 cm og rist dem på panden i 2 min. i lidt olie.
Anret salaten på et fad og høvl nogle gode flager parmesanost over salaten,
evt. lidt ristede pinjekerner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her