Logo

Grøn æggesalat til boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g broccoli
2 æg
1 bakkekarse
2 spsk mayonaise
¼ tsk karry
Peber efter smag

Kog broccoli i små stykker med ganske lidt vand og lidt salt i ca. 10 min., til den er meget mør.

Blend broccolien sammen med mayonnaise, til det er jævnt og lysegrønt.

Kog æggene hårde i ca. 10 min., og hak dem groft. Bland dem med mayonnaisen og smag til med masser af klippet karse, karry og en smule peber.

Fyldes i boller sammen med salatblade .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her