Logo

Koteletter i tomatflødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 koteletter
4 gulerødder
4 stilke selleri
1 dåse flåede tomater
1 fed hvidløg
3 tsk basilikum
¼ l. piskefløde
 
Kødet krydres med salt og peber og steges på panden.
Herefter ligges det i et ovnfast fad
Gulerødder og selleri skæres i tern og svitses i en lille gryde.
Herefter tilsættes de flåede tomater (bliver ekstra godt hvis de blendes), 1 fed presset hvidløg, basilikum og fløden.
Saucen koges op i et par min og smages til med salt og andet godt.
Saucen hældes over koteletterne og de sættes i ovnen på 225°C i ca. 1 time. Serveres med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her