Logo

Pommes Hasselback

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mellemstore skrællede kartofler skæres til, så de kan ligge på siden. En nål stikkes gennem kartoflen 1 cm fra bunden og kartoflen snittes med 2-3 mm afstand ned til nålen. Nålen fjernes, kartoflen skylles og aftørres, sættes i smurt pande, pensles med smør og bages mør.
Når kartoflen er halvmør, krydres med salt, knust peber og finthakket hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.603 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her