Logo

Gryde med lam og mynte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g lammekød fx. bov
smør eller margarine
hvedemel
salt og peber
2 løg
2 gulerødder
1 tsk tørret mynte
2 spsk hakket persille
bouillon eller vand

Kødet skæres i tern, og drysses med hvedemel, salt og peber og brunes ad to omgange.

De udskivede gulerødder og løg svitses gyldne og kødet kommes tilbage i gryden.

Der spædes med bouillon, så kødet netop dækkes og krydderierne tilsættes.

Retten snurrer under låg ved svag varme, til kødet er mørt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 276 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her