Logo

Kold dyrekølle med majroer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

800 g kold dyrekølle i skiver
4 stk majroer
4 skiver bacon i tern
2 spsk Piskefløde
Lidt revet muskatnød
Salt og peber

 
Majroerne skrælles og skæres i 2 ½ cm. tykke tern.
Koges 30 minutter i letsaltet vand, og afdryppes i sigte.
Bacon svitses sprød på panden uden fedtstof.
Majroerne moses og baconfedt røres i.
Baconternene røres i mosen sammen med fløde.
Smages til med muskatnød, salt og peber.
Serveringsforslag: Kan serveres med frisk salat og groft brød

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her