1 kg løg 
1 kg gulerødder 
0,5 kg pærer 
Ahornsirup 
Olie til stegning 
Hvid balsamico 
Grøntsagerne rengøres og skrælles. 
Løgene skøres i både, 
Gulerødderne skæres i stave ca. 5 cm lange og 0,5 cm tykke. 
Kernehuset tages ud af pærene som skæres i grove tern. 
Del grønsagerne i to portioner. 
Kom først gulerødderne på panden eller i wokken, steg dem i ca. 5 min, tilsæt løg og steg løg og gulerødder til de er næsten færdige (der skal stadig være lidt ’bid’ i gulerødderne) tilsæt pærer og steg videre i 5 min. 
Når pærerne er tilsat, smages til med ahornsirup. 
Når grønsagerne er stegt helt færdige tilsættes hvid balsamico (lidt af gangen) indtil smagen er som i ønsker, eventuelt kan der også tilsættes salt og peber.