225 g feta 
Marinade: 
31/2 dl olieveolie 
1 dl purløg i 1 ½ cm stykker 
1 dl persillekviste 
1 tsk tørret timian 
20 sorte peberkorn 
1 rødløg i skiver 
Salat: 
4 tomater i både 
10 sorte oliven 
1 rødløg i tynde skiver 
Tilbehør: 
Groft brød eller oreganobrød. 
Skær fetaosten i 1 cm tykke skiver og derefter i tern. 
Læg dem i en skål. 
Marinade: 
Bland olien med de øvrige ingredienser og hæld marinaden over osten. 
Lad det trække tildækket og koldt i ca 5 døgn. 
Salat: 
Anret tomatbåde, oliven og rødløg i et fad. 
Tag osten op af marinaden og fordel den over salaten. 
Server marineret feta-salat som forret eller frokostret, eller som tilbehør til fx grillstegte lammekoteletter.