Logo

Kaningryde med gulerødder og champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kanin
500 g gulerødder
500 g champignon
½ selleri
8 jordskokker
15 skalotteløg
2 spsk tomatpuré
1 laurbærblad
2 kryddernelliker
1 bouillonterning
persillekviste

Kaninen parteres, skyl kødstykkerne i koldt vand og tør dem godt i et klæde.
Brun kødstykkerne godt i lidt fedtstof i en stegegryde.
Tilsæt krydderierne, persillekviste, bouillonterning og en halv liter vand, lad det koge i ca 45 minutter for svagt blus.
Rens grønsagerne pånær jordskokkerne og skær dem i småstykker. Brun dem i lidt fedtstof og hæld dem i gryden.
Skræl jordskokkerne, skær dem i skiver og kom dem i gryden.
Smag til med tomatpuré, salt og peber og lad retten småkoge i endnu 20 minutter.
Drys med persille og server fra gryde med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her