Logo

Tunfiskekebabs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g tun i tern
2 røde peberfrugt i tern
3 friske fenikkelkviste

Dressing:
1 dl hvidvin
Saft og skal af ½ citron
3 spsk olivenolie
2 spsk tomatpuré
1 fed hvidløg
½ tsk tørret salvie
1 tsk tørret timian
2 tsk sukker
½ tsk peber

Bland dressingen godt sammen. Tilsæt tun og peber og marinér 1 time. Forvarm ovnen på grill. Stik skiftevis peberfrugt og tun på spid. Grillsteg i 3 minutter på hver side. Dryp med marinade af og til. Pynt med fennikelkviste og server med ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her