
 
Bag en portion gode, grove myslibarer til næste uges
madpakker eller eftermiddagssnack. 
12-15 stk. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. 30 min. 
 
#
250 g grovvalsede havregryn 
25 g hørfrø 
100 g solsikkekerner 
75 g rosiner 
1 tsk salt 
2 æg 
100 g smør 
2 dl honning 
*
 
Bland havregryn, hørfrø, solsikkekerner, rosiner og salt. 
Pisk æggene sammen, og rør dem i havreblandingen. 
Smelt smør og honning sammen, og rør det i dejen. 
 
Fordel dejen i et jævnt lag i en bradepande (ca. 25x25 cm)
beklædt med bagepapir. 
Bag kagen i ca. 30 min. ved 175 °C, til overfladen er sprød.
 
Løft kagen over på en rist ved hjælp af bagepapiret, og lad
den køle lidt af. 
Skær den i 12-15 stykker mens den endnu er lun, og lad
myslibarerne bliver helt kolde, før de nydes. 
 
Opbevar de færdige myslibarer i en kagedåse. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin