Logo

Fiskefileter i karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 fiskefileter
2 porrer
salt
 
Sauce:
1 spsk fransk sennep
1 spsk karry
2 spsk eddike
2 spsk olie
5 spsk tomatketchup
1 dl piskefløde
 
Fiskefileterne saltes ca. 10 minutter, hvorefter de tørres i køkkenrulle.
Skær porrene i små stykker og kog dem i 2 min.
Sauce:
Det hele røres sammen.
Fiskefileterne lægges i et ovnfast fad, saucen hældes over, porrerne lægges øverst og til sidst nogle smørklatter.
Server evt. pillekartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 719 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her