Logo

Kinasalat med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kinakål
1 grøn peberfrugt
½ agurk
1 ds tunfisk i olie (200 g)
3-4 hårdkogte æg
1 bk. karse

Marinade:
3 spsk olie
¼ spsk vineddike
salt
peber
paprika

Kålen skæres i fine strimler. Peber og agurk skæres i terninger. Tunfisken pilles i mindre stykker.
Æggene skæres i kvarte.
Kål, grønsager og tunfisk blandes i en skål, pyntes med æg og karse.
Marinaden rystes sammen og hældes over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her