Logo

Laksetatar med forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Laksetatar med forårsløg

400 g laksefileter

2 forårsløg

1 stk syltet drueagurk

2 spsk kapers

havsalt og peber

Pynt: frisk dild

Tilbehør: citronbåde og godt, ristet brød

 

Fjern skind og bindevæv fra laksefileterne.

Hak kødet fint med en meget skarp kniv, til det er næsten som fars.
Hak forårsløg og drueagurk.

Bland laks, forårsløg, drueagurk og kapers sammen i en skål.

Krydr med salt og peber.
Servér tataren portionsanrettet og pyntet med dild.

Læg citronbåde som tilbehør på hver tallerken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her