
 
Flødedressingen, som
mange kalder for mormordressing, er også god til fintsnittet spidskål eller
friskkogte nye kartofler. Tilsæt evt. fintsnittet purløg og en smule
dijonsennep.
Arbejdstid: 15 min.
2-3 personer 
 
#
1 hovedsalat 
1 dl piskefløde 
1 knsp sukker 
2 spsk citronsaft 
½ tsk lys eddike 
salt og peber 
*
 
1. Del salathovedet
i blade og skyl dem grundigt i en skål koldt vand. 
Slyng dem tørre og
del store blade i lidt mindre stykker. 
 
2. Rør piskefløde
med sukker, citronsaft og evt. et par dråber lys eddike. 
Smag til med salt og
peber og vend dressingen i salaten umiddelbart før servering. 
 
Tips: Udvid evt.
salaten med friskbælgede grønne ærter og/eller fintsnittede radiser.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin