Logo

Kanel blomme chutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g sukker
1 kg blommer
½ l. vand
5 stk hel kanel
1 brev blå melatin
1 tsk kanel pulver

Stenene fjernes fra blommerne, som deles.
Melatinen blandes med 2 spsk sukker.
Sukker, vand, kanel koges op.
Blommerne tilsættes sammen med melatin-sukker-blandingen.
Koges igennem i ca. 1 min og tages til side.
Skold sylteglassene, og hæld blomme-kanel-chutney i.
Stilles koldt i to dage, hvorefter chutneyen er klar til at blive serveret til bl. a. vildt og kalvekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.048 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her