Logo

Rosmarinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 dl kraftig, lys bouillon
1 pæn stilk frisk rosmarin
1 dl rødvin
100 g smør
1-2 tsk rosmarin
1 tsk salt
½ tsk peber

Varm fonden på pande.
Hæld vinen på og lad det koge endnu nogle minutter. Pisk smørret i og kog for god varme. Smag til med salt, peber samt lidt rosmarin, friskhakket eller tørret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her