Logo

Tips: Bechamelsauce - Hurtig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tips: Bechamelsauce - Hurtig

Der er ingen grund til at tilsæt­te ingredienserne efterhånden. Kom smør, hvedemel, mælk og krydde­rier i en gryde. Bring det i kog, lad det stå og simre og rør rundt hele tiden, så saucen ikke klumper.

Genopvarmning: Saucen kan holde sig i køleskabet i en uge. Opvarm den over vand­bad fremfor direkte i gryden .

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her