(Ajam kelapa)
# Ingredienser
1 kg kyllingestykker 
1½ spsk fintrevet frisk ingefær 
2 mellemstore hakkede løg 
2 fed hvidløg 
1 spsk sambal oelek 
1½ tsk gurkemeje 
salt 
4 spsk jordnøddeolie 
5 dl tyk kokosnøddemælk 
1 tsk sukker 
1 hakket 
forårsløg til pynt 
* Tilberedning
Skyl kyllingestykkerne og tør dem i køkkenrulle. 
Gnid dem med en blanding af gurkemeje og salt. 
Purer ingefær, løg, hvidløg, sambal oelek og 2 spsk vand i en foodprocessor. 
Varm olien i en wok og steg løgblandingen i 2 min ved middel varme. 
Tilsæt kyllingestykkerne og steg i 10 min. indtil kyllingestykkerne er gyldne. 
Tilsæt kokosnøddemælken og sukker, lidt salt, rør godt. 
Tildæk og lad simre i 20 min. 
Server i en varm skål pyntet med hakkede forårsløg. Ris som tilbehør.