Logo

Skotske bygbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(1 brød - 4 små stk)

2 dl bygmel
50-75 g hvedemel
1 tsk natron
½ tsk bagepulver
½ tsk salt
1 ½ dl mælk og 1 ½ dl yoghurt naturel

Bland hvedemel, bagepulver, natron og salt i et dejfad. Rør mælk og yoghurt i til en blød dej, som æltes hurtigt sammen på et meldrysset bord. Form dejen til en kugle, og tryk den flad med hænderne til et rundt brød på ca. 12 cm i diameter. Skær brødet i kvarter.
Varm en stegepande. Den skal være varm, men ikke gloende varm. Bag brødene på panden 4-5 min. på hver side, til de er gyldenbrune. Pak brødene ind i et rent viskestykke for at holde skorpen blød. Spis brødene nybagte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her