Logo

Kartofler med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartofler med bacon er et glimrende valg som tilbehør til for eksempel kødretter. Er en simpel men lækker ret.

 

8 store kartofler
to pakker bacon
¼ cremefraiche
smør
salt og peber
 
De 8 kartofler koges med skrællen på til de næsten er kogt.
Bacon steges på panden.
Tag kartoflen og hul den ud, så man næsten kun har skrællen tilbage, den ligger man på en bageplade.
Kom det udhulede kartoffel i en skål og kom cremefraiche og smør i.
Pisk det hele med piskeris, så det bliver til kartofelmos, og kom de småtskårne baconstykker i.
Læg det i skrællen på bagepladen og bag en halv time i ovnen, til det er brunt ovenpå.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her