Logo

Tun "New Delhi Delights"

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 personer)
 
Stegt tun paneret med papadoms:
800 g Bonitas filet "Tun fra det Indiske Ocean"
100 g grillede, pulveriserede papadoms (kikærtepandekager)
 
Grøn mango chutney:
4 umodne grønne mangofrugter
1 spsk gurkemeje
2 spsk knust sort peber
1 spsk kommen
1 spsk nigella
2 spsk fennikelfrø
2 spsk udblødte bukkehornsfrø
3 spsk salt
2 stk Kashmir chili
Vindruekerneolie til at dække
 
Tamarind olie:
100 g olie fra mango chutney (man kan roligt hælde lidt olie fra glasset)
20 g Tamarind paste
Saft af 1 citron
 
Grøn mango chutney: Skær mangoerne i grove tern med skal og mariner med resten af ingredienserne undtagen olie i 2 dage.
Dæk så mongoerne med vindruekerneolie og lad simre ca. 1 time.
Hæld på rene sylteglas.
Chutneyen skal stå mindst 5-6 dage inden servering; men jo længere den står, jo bedre bli­ver den.
 
Tamarind olie: Rør ingredienserne sammen.
 
Skær tunen i skiver og grill eller steg nogle få minutter på hver side.
Anret med grøn mongo chutney og tamarindolie samt et drys papadoms.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her