Logo

Rødspætte stegt med hvidløg og frisk koriander

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

2 stk rødspætte
½ snittet hvidskål
1 drys spidskommen
1 lime
frisk koriander
smør til stegning

Varm lidt smør på en pande og steg fisken ca 10 minutter. Krydr med salt og peber. Varm lidt smør i en gryde og sauter spidskål i 4 - 5 minutter. Drys med spidskommen og kom ½ kop vand ved. Lad det simre i yderligere 5 minutter. Tilsæt plukket koriander og server til fisken med skiver af frisk lime.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her