Logo

Røget fasantatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En herlig forret.

1 røget fasan
4-6 æggeblommer
purløg
brød
smør

Alt kød pilles af den røgede fasan og skæres i meget små tern.

Smør brøddet og læg evt et salatblad på.

Kom det hakkede kød på og læg en æggeblomme øverst.

Drys med purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her