ca. 500 g sauté skiver af svinefilet  
4 spsk soja sauce 
1-1 ½ spsk honning 
1 spsk sød/stærk chilisauce 
salt og peber 
 
Salsa: 
2-3 fed hvidløg 
1 løg 
1 spsk syltede jalapenos chili eller lidt Tabasco 
1 rød peberfrugt 
1 gul peberfrugt 
4 modne tomater 
1 moden avocado 
1 citron 
evt. 1 tsk stødt spidskommen 
Tilbehør: Brød 
        
Rør soja med honning og chilisauce og krydr kødet med salt og peber. 
Læg det i marinaden og lad det marinere i mindst 20 minutter i køleskab. Vend kødet af og til. 
Bland finthakket hvidløg, løg og chili med peberfrugt og tomater i tern. 
Tilsæt avocado, 1 spsk citronsaft og evt. spidskommen. 
Mos det hele sammen med en gaffel. 
Smag til med salt og peber og stil det i køleskab mindst 10 minutter og gerne op til et par timer. 
Tag kødet op af marinaden og grill det ½-1 minut på hver side. 
Servèr med brød.