2 Æg
125 g  Sukker
120 g  Hvedemel
1 tsk  Bagepulver
100 g  Smeltet smør ell.  margarine
2 spsk  Fløde ell.  mælk
 
Glasur: 
60 g  Mandler
50 g  Smør ell.  margarine
60 g  Sukker
Pisk æg og sukker skummende.
Bland hvedemel og bagepulver i, sammen med fedtstoffet.
Tilsæt fløde ell.  mælk.
Hæld dejen i en smurt form, der er drysset med rasp.
Sæt kagen i ovnen.
Smut mandlerne, og hak dem groft.
Smelt fedtstoffet. Bland mandler, sukker, hvedemel og fløde deri.
Lad det småkoge lidt. 
Smør glasuren, i et javnt lag, over kagen når den har bagt i ca. 30 min.
Bages ved 175° i ca. 30 min + 15 min. med glasuren på.