Logo

Oksekødssuppe, Brians

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskrift på oksekødsuppe serveret med pasta. Perfekt aftensmad for hele familien en kold vinterdag. Nemt, da den kan laves dagens før.


150-200 g bacontern (passer med en pakke)
400 g skært oksekød i tern
4 tsk flydende margarine
2-3 bouillonterninger
1-2 løg
2 fed hvidløg
1 spsk friskhakket timian eller 1 tsk tørret
250 g champignoner (evt. 2 glas champignon)
1 stilk blegselleri (kan udelades)
Pasta efter behov

*
 
Brun bacon i en gryde med halvdelen af margarinen og tilsæt kødet.
Brun det i et par min. og krydr med salt og peber.
Tilsæt de smuldrede bouillonterninger, grofthakkede løg, presset hvidløg, timian og 6-8 dl vand.
Lad retten simre under låg i ca. 40 min.
Rens champignonerne og brun dem i resten af margarinen. (bruges glas-champignon, skal de bare hældes i suppen).
Tilsæt fintstrimlet selleri og rør det i gryden (Kan undlades, da det ikke er alle der bryder sig om det).
Lad retten simre yderligere 15-20 min.
Pastaen koges og vendes i gryden.

 
Tips: Kan fryses ned, eller gemmes til næste dag. Dog skal man ikke komme alt pastaen i, da det bliver noget slatten og udkogt dagen derpå. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her