Logo

Salat med røde bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g ukogte kidneybønner
½ agurk
200 g cherrytomater
½ rødløg
1 avocado
1 lime
1 håndfuld hakket persille
Salt og peber
 
De tørrede kidneybønner (de røde) lægges i blød i rigeligt vand aftenen før (i 10-12 timer).
Før de skal bruges, koges de ca. 45 minutter og afkøles.
Agurk og avocado skæres i tern, cherrytomater halveres, rødløg og persille hakkes fint, og det hele blandes sammen med bønnerne i en skål.
Pres saften fra limefrugten ud over salaten.
Smager lækkert som tilbehør til laks eller kylling fx.


Tips: Det er lidt mere besværligt med tørrede bønner, men de smager noget bedre end dem på dåse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.571 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her