Logo

Koteletter i spaghetti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 koteletter, svin eller kalv
200 g spaghetti
200 g champignon
1 rød peberfrugt
bouillon, evt fra terning
4 tomater
karry og paprika efter smag

Koteletterne krydes med karry og paprika og steges i fedtstoffet på panden et par min.
Spaghettien koges i bouillon ca 10 min.
Tages op af vandet og lægges i et ovnfast fad.
Koteletterne lægges hen over spaghettien.
Champignonerne ristes, tomater skæres i skiver og begge dele anrettes over koteletterne.
Tilsidst pyntes med strimler af rød peber, og retten får 20 min i ovnen ved svag varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her