Logo

Sildesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferske sild renses godt. Skæres i 2 dele og koges med løg, hel peber, laurbærblade samt et bundt persille. Sildene tages op og holdes varme. Suppen bages op og tilsættes eventuelt lidt fiskesuppe. Suppen sies. Gulerødder, selleri og skrællede hvide kartofler kommes på, efter at være skåret i passende terninger. Smages til med salt og en smule sukker. Når urterne er kogte kommes sildene i, lige før serveringen. Drysses med hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.913 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her