Logo

Citronpasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g frisk tagliatelle
saften af 1 stor citron
fintrevet skal af ½ citron
salt, peber
2 spsk jomfruolivenolie
frisk snittet basilikum efter smag
 
Vend citronsaft, citronskal, salt, peber, olivenolie og basilikum sammen til
en dressing.
Kog pastaen efter anvisning på pakken, og vend den nykogt pasta sammen
med citrondressingen.
Kan yderligere pyntes med høvlet parmesan eller ristede pinjekerner.
  
Servér til næsten al lyst kød og fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her