Logo

Torsk i fad 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-6 porrer
500 g torskefiletter
½ l. fløde
2 spsk stærk sennep
 
Giv porrene et opkog og skær dem i ca 2 cm stykker.
Læg dem i bunden af et ovnfast fad.
Kom torskefiletter hen over i jævnt lag.
Pisk fløden meget stiv, kom sennep i fløden og rør rundt.
Læg det oven på torsken.
Kommes i en forvarmet ovn på 200ºC i ca 30 min. eller til fløden er smeltet og gylden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her