Logo

Pedros boller i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kødboller:
½ kg hakket svinekød ca. 10%
Salt
Revet muskatnød eller peber
¼ revet løg
1 lille æg
1 dl hvedemel
1 dansk vand
Karry
1 skive presset citron
2 dl vand
2 dl mælk
Hvedemel
50 g smør

Bland din fars, og selvom det ikke er helt lækkert, så smag en smule på den i rå tilstand. Sørg for, at farsen har den rigtige konsistens. Ikke klumpet, men for Guds skyld heller ikke for tynd. Den skal være smidig. Form kødbollerne i størrelse af frokost frikadeller. Læg dem i ca. 1,5 liter spilkogende vand. Kog dem i små 10 minutter ved rask varme.
Brænd godt med stærk karry af i det brune smør i gryden (eller så meget karry som du synes), og lav en opbagning af hvedemel, mælk og kødbollevand. Smag til med salt.
Læg kødbollerne i. Giv dem et opkog i saucen.
Server kartofler eller løse ris til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.385 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her