Logo

Mazarinkage 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g sukker
250 g hvedemel
250 g magarine
2 æg
2 dl mælk
2 tsk bagepulver
2-3 tsk mandelessens
 
Sukker og æg røres sammen og margarine, mælk, hvedemel, bagepulver og mandelessens tilsættes.
Bages ved 175°C i ca. 35 minutter
Når kagen er afkølet lægges der chokoladeglasur på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her