Logo

Lys, kalvebouillon - Fond blanc

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
# Ingredienser
5 kg kalveskankben, rygben, kødafpuds eller lignende
Ca. 1,5 kg urter:
Gulerødder
Selleri
Porrer
Timian kviste
Persille stilke
Løg
10 l vand
Salt

* Tilberedning
Kødbenene overhældes med vand og koges op. Der afskummes og tilsættes salt. Koges op
igen og afskummes. De snittede urter tilsættes og småkoger 8-10 timer under jævnlig afskumning.
Sigtes gennem fin trådsigte og afkøles. Opbevares på køl, men kan også fryses fx. i plasticposer.
Ønsker man en kraftigere fond, reduceres den efter den er sigtet.

TIPS: Kalvebouillon anvendes f eks. til legerede lyse supper, saucer, kogning af ris og kalvekød osv. 



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (19 stemmer)
Siden er blevet set 3.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her