Logo

Hannes Skønne Hindbærtærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tærten kan tilberedes til lige før bagning og så fryses - og så tages op og bages.

Dej:
150 g margarine
250 g hvedemel
125 g sukker
1 æg
1-2 spsk vand

Fyld:
100 g marcipan
50 g makroner
250 g frosne hindbær

Dejen: Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukkeret og saml dejen med æg og vand. Lad dejen hvile koldt ca. 1 time. Rul lidt mere end halvdelen af dejen ud på et meldrysset bord, og læg den i en smurt tærteform. Skær kanten til hele vejen rundt.

Fyldet: Marcipanen rives groft og makronerne knuses. Fordel marcipan og makroner i tærtebunden. Læg de frosne hindbær oven på, så marcipan og makroner er dækket. Tril resten af dejen i tynde pølser og læg dem over hindbærrene som gitterværk. Pensl dejen med lidt sammenpisket æg. Bag tærten midt i ovnen i ca. 20 minutter ved 200 C.

Server tærten lun med flødeskum og/eller cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.453 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her