
 
Steg årstidens grønsager
i en wok eller dyb pande, og giv dem et asiatisk twist med chili, ingefær og
lime. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid. 10 min. 
 
#
200 g grønne bønner 
2 gulerødder 
1 porre 
250 g kål 
2 fed hvidløg 
10 g frisk ingefær 
1 chili 
1 spsk olie 
1 dl grønsagsbouillon
1 spsk lime- eller
citronsaft 
1 tsk sesamolie 
Tilbehør: 150 g ris
eller nudler 
*
 
Begynd med at rense
grønsagerne: Nip bønnerne, og skær dem i halve. 
Skræl gulerødderne,
skær dem i halve på langs, og derefter i skiver på skrå. 
Rens porrerne, og
skær dem i skiver på skrå. 
Snit kålen i meget
tynde strimler. 
Pil hvidløgene og hak
dem fint. 
Skræl ingefæren, og
hak den fint. 
Rens chilien, og
snit den fint. 
 
Svits hvidløg,
ingefær og chili i en varm wok med olie i 1 min. 
Tilsæt bønner og
gulerødder, og steg under omrøring i 5 min. 
Tilsæt porrer og
kål, og steg under omrøring i 3 min. 
Tilsæt bouillon, og
smag til med citrussaft, sesamolie, salt og peber. 
Server med kogte
nudler eller ris. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin