Logo

Kartoffelgnocchi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg melet kartofler, skrubbede
220 g hvedemel
1 tsk salt
1 knivspids muskatnød

Kartoflerne lægges i en stor gryde saltet vand. De simre til de føles møre ved et stik med en skarp kniv. Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle let af, inden de pilles.

Kartoflerne pureres direkte ned påen meldrysset bordplade. Sigt hvedemel, salt og muskatnød ned over den varme kartoffelmos og ælt det hele godt sammen med hænderne. Mosen skal dog ikke æltes alt for meget; den kan godt blive sej. Gør bordpladen ren, og drys igen lidt hvedemel ud over den. Tag en lille klump dej af gangen og rul den til en aflang pølse, ca 2 cm.

En stor gryde saltet vand bringes i kog. Gnocchierne løftes forsigtigt ned i gryden med en hulske. Læg endelig ikke for mange gnocchi i gryden af gangen; de kan have en tendens til at klistre sammen. Når en gnocchi stiger op til overfladen, er den færdig. Den tages op og lægges på et oliepenslet serveringsfad.

Serveres med en krydret tomatsauce og rigeligt reven ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her