Logo

Stegt kyllingefilet med svampesauce og spinattårn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk kyllingefilet (500 g)
1 tsk revet skal af citron
evt. 2 tsk finthakket frisk rosmarin
½ dl hvedemel
2 spsk olie
250 g champignon i tynde skiver
2 spsk fintsnittede soltørrede tomater
1 ½ dl marsala eller madeira

Spinattårn:
4 slanke krus eller kaffekopper
½ kg renset spinat
4 flåede udkernede tomater i tern (200 g)
1 spsk olie

Tilbehør:
Polenta eller kartofler

Tænd ovnen på 200°C.
Krydr kyllingefileterne med salt, peber, citronskal og evt. rosmarin og
vend dem i hvedemel.
Steg dem 2 min. på hver side, læg dem i et ovnfast fad og steg dem færdige i ovnen ca. 10 min.
Kom champignon og soltørrede tomater på panden og steg til svampene har taget lidt farve, tilsæt vinen og kog den tynde sauce igennem.
Smag til med salt og peber.

Spinattårn:
Sauter tomattern kort i olie og krydr med salt og peber.
Fordel dem i krus eller kopper.
Sauter spinaten til den falder sammen, krydr den med salt og peber, og fordel den over tomaterne.

Server de stegte kyllingefileter med svampesauce, spinattårn og
kartofler eller polenta

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her